لوازم صنعتی و تجهیزات مرتبط با آن

لوازم صنعتی مرتبط با ابزار و امکانات جدید ساختمانی

لوازم صنعتی و تجهیزات مرتبط با آن

لوازم صنعتی مرتبط با ابزار و امکانات جدید ساختمانی

این پیج برای آشنایی خوانندگان محترم با ابزار و امکانات جدید ساختمانی می باشد در این پیج از آیتم هایی مانند اتصالات لوله پلی اتیلن، سوله ها و اسکلت های فلزی، محصولات شارژی صنعتی مثل ترانسفورماتورها و تغذیه ها، ماشین آلات بسته بندی صنعتی، سقف های کاذب، سقف کاذب شیشه ایی، پکیج های ساختمانی می باشد.
شما را با تمامی سایت های مرتبط با این نوع محصولات آشنا خواهیم کرد.

طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

دکتر افشین استوار رییس مرکز مدیریت بیماری های غیر واگیر وزارت بهداشت در نشست خبری روز جهانی شنوایی گفت: " در همه گروه‌های سنی در کشور شیوع ناشنوایی و کم‌شنوایی در کشور ۵.۳ درصد است که یعنی ۵.۳ درصد افراد در جامعه از ناشنوایی و کم شنوایی رنج می‌برند.

اینکه چرا در سال‌های اخیر کم شنوایی و ناشنوایی را با این رشد فزاینده داریم، این است که عوامل خطر کم شنوایی و ناشنوایی روزبروز در حال افزایش است. یکی از مهمترین عوامل آن افزایش سالمندی است که کشور ما هم از کشورهایی است که رشد جمعیت سالمندی در آن بسیار زیاد است و شیوع کم شنوایی در این گروه افزایش چشم‌گیری پیدا کرده است.

برخی عفونت‌ها به ویژه عفونت‌های گوش میانی منجر به کم شنوایی می‌شوند که طی این سال‌ها افزایش یافته است. برخی از انواع بیماری‌های ویروسی مانند سرخک، اوریون، مننژیت، سرخچه و... عامل خطر وقوع کم شنوایی هستند. "

 

تاثیر کرونا بر حس شنوایی

وی درباره تاثیر کووید-۱۹ بر روی ناشنوایی و کم شنوایی گفت: پاندمی کووید-۱۹ اثر جدی بر روی زندگی افراد ناشنوا دارد. از یک طرف مصرف برخی داروهایی که در کووید-۱۹ استفاده می‌شوند، مانند کلروکین بر روی شنوایی تاثیر دارد.

از سوی دیگر ابتلا به کووید-۱۹ عوارض حسی و عصبی داشته و می‌تواند منجر به عفونت گوش شود. این عوارض حسی و عصبی همانطور که بر روی بویایی و چشایی موثر است، ممکن است بر روی حس شنوایی هم تاثیر داشته باشد.

در یک مورد از مراجعه بیمار بررسی تاثیر کرونا بر حس شنوایی نشان داد که با توجه به این که بیمار به طور متفاوتی برای عفونت ویروسی COVID-19 بدون علامت بود، بنابراین آزمایش NAA  برای این نوع عفونت حاد COVID-19 در شروع علائم اتولوژیک (شنوایی) برای او انجام نشده بود. در طی پیگیری های بیمار در جهت معالجه افت شنوایی، آزمایش سرولوژی تقریباً 10 هفته پس از بروز علائم برای او انجام شد و نتایج حاصل از آن نشان داد که بیمار از نظر آنتی بادی های COVID-19 IgG مثبت است. با توجه به این که آنتی بادی IgG به طور معمول 2 تا 3 هفته پس از بروز علائم، قابل تشخیص است بنابراین، این احتمال وجود دارد که شروع علائم اتولوژیک (شنوایی) بیمار، همزمان با ابتلا به عفونت بیمار درست چند هفته قبل از مراجعه اولیه به کلینیک شنوایی، رخ می دهد. لذا علائم اتولوژیک یا شنوایی بیمار احتمالاً به دلیل عفونت COVID-19 و مرتبط با خونریزی دوطرفه داخل لابیرنتی است.

جهت مطالعه بیشتر می توانید به صفحه تأثیر کرونا بر شنوایی می باشد

جهت دریافت مشاوره نیز میتوانید با شماره 09356900780 ارتباط داشته باشید تا مشکلات مربوط به شنوایی و وزوز گوش خود را رفع نمایید.

نظرات (۱)

ممنون بابت اطلاعات مهمی که در اختیار گذاشتید. موفق باشید.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی